Krem mot for tidlig utløsning

I denne artikkelen kan du lese om krem mot for tidlig utløsning, et hjelpemiddel som kan gi tusenvis av menn et bedre sexliv. Blant annet kan du lese om du populære kremer og vi tar i tillegg med et tips om en enda mer effektiv metode for å forbedre den seksuelle utholdenheten.

Fordeler og ulemper

Krem mot for tidlig utløsning (for tidlig sædavgang) virker ved å bedøve penishodet slik at følsomheten reduseres. Resultatet blir naturlig nok at du kan holde ut lenger og det finnes ingen tvil om at krem mot for tidlig utløsning virker. Det er naturligvis den største fordelen og i tillegg er det relativt rimelig å kjøpe krem mot for tidlig utløsning. Andre fordeler et at slike produkter som regel er reseptfrie, enkle å bruke og sjeldent gir bivirkninger. Studier viser for øvrig at kremer mot for tidlig utløsning kan utsette sædavgangen i 2-8 minutter og onlinelege.no skriver at slike kremer kan utsette utløsingen i opp mot 4 minutter.

4 minutter kan fremstå som lite, men for mange menn som sliter med for tidlig utløsning vil det bety mye og medføre et betydelig bedre sexliv. Når det gjelder ulemper er det slik at krem mot for tidlig utløsning må tørkes meget nøye av, når penishodet har blitt bedøvet. Hvis ikke vil effekten kunne overføres til kvinnen. I tillegg er det slik at personer som er allergiske mot ingredienser i disse kremene naturligvis ikke bør benytte slike produkter.

Vil du kjøpe krem mot for tidlig utløsning

Vi her i Norge kan lovlig kjøpe krem mot for tidlig utløsning, så lenge vi kjøper fra en nettbutikk innenfor EU/EØS som følger det eksisterende regelverk. Vi anbefaler en nettbutikk som driver 100 prosent lovlig, som tilbyr konkurransedyktige priser, som tilbyr sikre betalingsløsninger og som både tilbyr raskt og ikke minst diskret levering. Nedenfor kan du lese om to populære kremer mot for tidlig utløsningen som du kan kjøpe fra deres nettsider. Du finner også link direkte til nettbutikkens norske sider.

CoolMann Delay Gel er en mildt bedøvende krem mot for tidlig sædavgang som normalt virker umiddelbart og som gir effekt i om lag 15 minutter. Dette ases som en sikker løsning som er kondomvennlig og som koster 559 kroner for en sprayflaske på 30 ml.

Viaman Delay Gel er også en mildt bedøvende krem mot for tidlig utløsning som virker med en gang den påføres. Viaman er sannsynligvis den kremen som gir lengst effekt og dette er førstevalget for mange menn som sliter med den seksuelle utholdenheten. Prisen er i skrivende stund 629 kroner.

Et annet alternativ

Krem mot for tidlig utløsning er et godt alternativ for tusenvis av norske menn som sliter med den seksuelle utholdenheten, men det finnes et annet alternativ og det er legemiddelet Priligy som krever resept. Den store bakdelen med Priligy er risiko for bivirkninger og prisen, noe som betyr at det vil svare seg å forsøke et reseptfritt alternativ først. Det er forøvrig ikke lenger mulig å kjøpe Priligy trygt på nett.

Comments are closed.