More Man og More Woman

Dette er to populære kosttilskudd som kan hjelpe mot nedsatt sexlyst og en rekke andre tilstander. Forklaringen på det er at både More Man og More Woman virker mot østrogendominans, en tilstand som rammer begge kjønn og som kan forårsake en rekke uønskede tilstander.

Slik kan du bestille

Du kan kjøpe More Man og More Woman på nett og vi anbefaler det tilbudet du finner ved å følge lenkene nedenfor. Der kan du bestille hele 4 ukers forbruk til halv pris og det må sies å være et godt tilbud, spesielt fordi det ikke medfører bindingstid eller andre kjøpsforpliktelser. Både More Woman og More Man selges for øvrig av en seriøse forhandler med lang erfaring innen helsekost og fordi disse produktene er kosttilskudd kan de kjøpes uten resept. Les om slankeprodukter og sjekk hvor du får beste pris.

Hjelp mot østrogendominans

Som nevnt er både More Woman og More Man kosttilskudd som virker mot østrogendominans, en tilstand som rammer begge kjønn og som blant annet kan gi nedsatt sexlyst. Nå er det riktignok vanligere at kvinner rammes av denne tilstanden, men også vi menn har østrogen i kroppen og det blir stadig vanligere av også vi opplever østrogendominans. Forklaringen på det skal blant annet være at vi hele tiden utsettes for flere giftstoffer, noe som naturlig nok påvirker kroppen negativt. Les mer om østrogendominans her.

Mot mannepupper, muffinmage, nedsatt sexlyst, med mer

Østrogendominans er det More Man og More Woman først og fremst skal hjelpe mot og det betyr blant annet at More Man kan hjelpe mot mannepupper, mens More Woman kan hjelpe mot muffinmage. Mest interessant med tanke på inneholder her hos Alt om Potensmedisiner, er imidlertid det faktum og begge disse kosttilskuddene kan virke godt mot nedsatt sexlyst. Andre helseplager som kan skyldes østrogendominans og som disse produktene derfor kan hjelpe mot er energimangel, for tidlig aldring, PMS-plager, at menn utvikler kvinnelige trekk, humørsvingninger, depresjon og overvekt. Dersom du ønsker et kosttilskudd som kun virker mot overvekt bør du sjekke slankekaffe.

Flere anerkjente ingredienser

Det finnes forskjeller på disse kosttilskuddene og for eksempel er det kun More Woman som inneholder krom, et mineral du kan lese om her. De fleste av de mest spennende ingrediensene finnes imidlertid også i More Man og en av disse er Muira puama, kjent som the Viagra og the Amazon. Denne ingrediensen har nemlig en forholdsvis godt dokumentert effekt og gir blant annet økt sexlyst, både til menn og kvinner. Les mer om Muira puama. Ellers nevner vi neslerot som både kan hjelpe mot nedsatt sexlyst og overvekt. Vi nevner sort pepper som i følge studier kan gi en merkbar slankeeffekt og vi nevner Mucuna pruriens som både kan hjelpe mot nedsatt sexlyst, overvekt og for tidlig aldring, noe du kan lese om her. Alle ingrediensene nevnt i dette avsnittet finnes både i More Woman og More Man.

 

Våre kilder:

  • http://www.newsmax.com/FastFeatures/chromium-health-benefits-nutrition/2011/01/21/id/369681
  • http://www.medicalnewstoday.com/articles/263176.php
  • http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/05/08/black-pepper-blocks-fat-cells_n_1499613.html
  • http://www.health911.com/estrogen-dominance
  • http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/mucu_pru.htm
  • http://www.alt-om-slanking.no/more-woman-virker-det.html
  • http://www.herballegacy.com/Vance_Medicinal.html
  • http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/sily_mar.htm
  • http://www.livestrong.com/article/148211-the-benefits-of-stinging-nettles/
  • http://www.herbwisdom.com/herb-muira-puama.html

Comments are closed.